Продължението на една силна серия

През изминалия уикенд 07-08.12. премина 2ри кръг на отворения турнир Купа България за спортно-състезателната 2019-2020г.
Отново имахме щастието да участваме с много деца, от които сме изключително доволни. Всички показаха достойно стила на нашия клуб и достойно излязоха от груповата фаза, до един! Някои спечелиха по една, две елиминации, а на върха на Преторианската офанзива отново се открои Даниил Шолохов със злато при момчета до 11-годишна възраст. Това е негова трета поредна почитна стълбичка в последните три турнира от вътрешния календар и второ злато! Последва го Стас Пенчев с втори пореден топ8 финиш, форма която сме сигурни, че той ще може да подобри при първа възможност.

На следващият ден се проведе и състезанието на момичета и момчета до 13г., а тук, нашите млади дами направиха своето показно за силна игра. Карина Карачорова завоюва сребърния медал, което за нея също е подобрение от бронза, който спечели в гр.Стара Загора, миналия месец. Нейната съотборничка Маргарита Райнова се нареди на силното 5то място, което също е голямо подобрение, в сравнение с отпадането и на 2ри кръг преди месец.

Друга победа, която отбелязахме на това състезание е именно отборния дух на клуба по време на състезание. Всички деца се подкрепят едно друго, помагат си и заформят все по-силно и по-здраво братство. Това ни радва изключително много, тъй като, както много пъти сме казвали, е една от основните ни цели: чрез спорта и всичките му перипети да събираме хората заедно!